6552 Sayılı Kanun Kapsamında Borç Yapılandırma ve Kredi Kartı ile Ödeme İşlemleri


6552 Sayılı Kanun kapsamında borç yapılandırma (başvuru) ve kredi kartı ile ödeme işlemleri internet üzerinden online nasıl yaparsınız?

Anlaşmalı bankaların kredi kartı ile 02:00 - 22:00 saatleri arasında borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

 

Borç Yapılandırma ve Kredi Kartı ile Ödeme İşlemleri >>

 

Gelir İdaresi İnternet Vergi Dairesi web sitesinin 6552 Sayılı Kanun borç yapılandırma başvurusu ve kredi kartı ile ödeme sayfalarından yapabileceğiniz işlemlerin açıklamaları;

1 - İnternet Vergi Dairesi kullanıcı kodu ile giriş yapıp 6552 Sayılı Kanun kapsamında başvuru yapmak ve/veya yapılandırılmış borçlarınızı kredi kartı ile ödemek.

2 - T.C. Kimlik Numaranız ve diğer kimlik bilgileriniz ile giriş yapıp 6552 Sayılı Kanun kapsamında başvuru yapmak ve/veya yapılandırılmış borçlarınızı kredi kartı ile ödemek.

3 - Motorlu taşıtınızın plaka ve tescil tarihi bilgileri ile giriş yapıp taşıtınıza ait 6552 Sayılı Kanun kapsamında başvuru yapmak ve/veya yapılandırılmış borçlarınızı kredi kartı ile ödemek.

4 - Tecil Dosya Numarası / Tahakkuk Fiş Numarası ve diğer kimlik bilgileriniz ile giriş yapıp 6552 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılmış borçlarınızı kredi kartı ile ödemek.

İnternet Vergi Dairesinde yapılandırılmış borçların kredi kartı ile ödenmesi ekranı.